Philips S9511

Barbermaskine med rensestation
(0) 0 anmeldelser
Score
00
100

 

Barbermaskinen er ikke længere tilgængelig. Se, hvilke barbermaskiner der er bedst netop nu, her

 

Dagens priserPrisudvikling
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 9 uger.

Prisfakta: Prisen er 30 kr. dyrere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.


Driftstid

Driftstid

50 min

Opladningstid

Opladningstid

1 t

Med rensestation

Med rensestation

Vaskbar

Vaskbar

Batteritype

Batteritype

Li-ion


Rankings

Philips barbermaskiner
 Nr. 26 ud af 22

Bedste Philips barbermaskiner »

Alle barbermaskiner
 Nr. 48 ud af 41

Bedste barbermaskiner »


Egenskaber

Med rensestation

Barbermaskinen er med rensestation, hvilket giver bedre hygiejne.


Sammenligning

Anmeldelser af Philips S9511

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en anmeldelse
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.
1
2
3
4
5
     

Barbermaskine Test
:  
 0

Philips S9511 Philips S5630 Braun Series 7 7840s Philips S1510 Braun Series 3 3090cc
Score
0 100
90 100
89 100
88 100
87 100
(0)
0 anmeldelser
(4.8)
5 anmeldelser
(4.4)
760 anmeldelser
(4.4)
286 anmeldelser
(4.3)
4245 anmeldelser
Pris 2.299 kr. 899 kr. 1.099 kr. 359 kr. 709 kr.
Testresultater "Godt køb" Råd & Rön 11/2017
"Testvinder" - ETM TestMagazin
Driftstid 50 min 60 min 50 min 40 min 50 min
Opladningstid 1 t 1 t 1 t 8 t 1 t
Med rensestation
Batteritype Li-ion Li-ion Li-ion Li-ion NiMH
Vaskbar
Funktionsdygtig under vand
Trimmer til langt hår
Vægt 0,4 kg 0,4 kg 1,1 kg

Beskrivelse af Philips S9511

Philips S9511 er en af de mest avancerede og innovative barbermaskiner fra Phillips. Barbermaskinen tilbyder en lang række smarte kvalifikationer, der hver især er med til at give en suveræn komfort og ikke mindst optimale resultater. Philips S9511 er desuden udviklet til at tilpasse sig ansigtets konturer, således barberingen bliver optimal, samt sørger v-track systemet for at hårene kommer i den bedste position inden ved barberingen for øget komfort. Det er muligt at prøve barbermaskinen i 60 dage og såfremt den ikke stiller dig tilfreds er det pengene tilbage.

 

Brugerbetjening

Simpel brugerbetjening og et yderst overskueligt display er et af kendetegnene ved denne model. Displayet tilbyder mere nøjagtigt et præcis overblik over henholdsvis; Batteriniveau (5 niveauer), renseindikator, lavt batteri indikator, udskiftning af hoved indikator samt rejselåsindikator. Ydermere er det muligt både at våd- eller tørbarbere med barbermaskinen og den kan naturligvis uden problemer anvendes med både skum og gel for ekstra komfort til huden.

 

Unik barbering og komfort

Philips S9511 er desuden udstyret med en lang række smarte kvalifikationer, der bidrager til en helt unik barbering. Heriblandt er der det faktum at hovederne bevæger sig i 8 forskellige retninger, for at tilpasse sig optimalt til ansigtets konturer. Dernæst sørger “lift&Cut” funktionen for at hårene løftes blidt fra hudens overflade, hvilket giver en mere komfortabel barbering. Endvidere bevirker det patenterede V-track system for at hårene kommer i den ideelle position, i forhold til barberingen. V-track systemet sørger mere præcist for at barbere op til 30 % tættere, med behov for færre bevægelser fra brugeren.

 

Automatisk rensning, tørring, smørring og opladning

Philips S9511 eksklusivitet bliver i sandhed understreget, takket være smartClean. SmartClean er yderst simpelt at aktivere og det eneste du skal gøre er at sætte den i ladestationen og trykke på en knap, hvorefter den går i gang med at vedligeholde sig selv. Derved sikrer du dig en barbermaskinen, som altid er klar til brug uden du behøver at tænke på klingen mister dens effektivitet. Barbermaskinen har i øvrigt en driftstid på 50 minutter, efter den har opladet en time, men såfremt man har travlt er det muligt blot at lynoplade den. En lynopladning taget 3 minutter og holder strøm til 1 barbering.

 

Personlig barbering

En unik feature er muligheden for at tilpasse barberingen, således den passer ideelt til dig som bruger. Barberingen kan tilpasses i 3 forskellige komfort niveauer, for optimal barbering.

 

Skægtrimmer

Det er ligeledes en mulighed at anvende Philips S9511 til trimning. Der medfølger skægtrimmerkam, som blot skal klikkes på og derefter klar til brug. Kammen har 5 forskellige trin, der kan reguleres i mellem, så du kan finde den længde, som passer dig bedst.

Læs mere om Philips S9511 barbermaskine her.

Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...